PDA

View Full Version : x-trap error



Banger
01-15-2014, 04:12 AM
Dear GEEU Team and all
While im download x-trap.It's error like pic don't know how to do pls help
thanks

im us Win7 32 bits
156

Garsen`Spanius
01-15-2014, 08:04 AM
Delete all Xtrap folder and re-launch the game ^^

shud
01-15-2014, 02:10 PM
Hello,

I guess this will help you : http://forum.granado-espada.eu/showthread.php?801-Manual-patch-for-Xtrap-Errors ;)

Have a nice day,
shud'

EuroGameZ
01-15-2014, 02:21 PM
Thanks shud!

YOUR GEEU TEAM

Banger
01-16-2014, 02:54 AM
okay thanks you guys :)